Företag
Välkommen till Sverigedelen -Sveriges största företagsmässa!

Vi på Sverigedelen vet hur kraftig konkurrensen är bland företag idag samt hur viktigt det är för företagare att hela tiden nå ut till sina kunder.
Här hos oss har ni chansen att synas på just den del som ni anser att er verksamhet tillhör och konsumenterna kan finna ert företag bland alla ledande företag över hela Sverige.
På våra olika företagsmässor är ert företag garanterat synligt för era kunder 24 timmar om dygnet, året om.
Ni kan alltså registrera er på den företagsdel som er branch tillhör och finnas med på den kommun/kommuner som just er verksamhet bedrivs ifrån. På detta sätt kommer ni garanterat att nå ut och synas för tusentals kunder som besöker våra olika mässor dagligen. Vill ni öka ert företags exponering ytterligare så rekommenderar vi varmt att ni även väljer annonserings möjligheter genom att annonsera via banners.
Gör ni er banner själva så går det bra att lämna in den några dagar innan, men behöver ni hjälp med er banner så ser vi helst att ni hör av er minst 2 veckor innan planerat annonserings tillfälle.
För materialspecifikation angående våra annonsstorlekar, så hittar ni denna informationen under annonsera. För annonslängd samt priser är ni välkomna att kontakta oss, så ordnar vi något som passar just ert företag.
Ni är också välkomna att kontakta oss på;
annons@sverigedelen.se


Registrering & Annonsering för företag!
Här hos oss har ni verkligen chansen att nå ut till exakt den målgrupp som ni vill synas för. På Sverigedelens olika delar söker konsumenter dygnet runt efter företag som finns med hos oss.

Registreringspaketet innefattar följande: Denna registrering kostar endast 1250:-/inkl.moms!
  • Företagsnamn
  • Adressuppgifter
  • Telefon
  • Länkning till hemsida
  • Företagslogo
  • Vilken företagsdel ni vill registrera ert företag på

Glöm inte att få med samtliga sex punkter vid en registrering. Ni placeras ut på den kommun/kommuner som er verksamhet bedrivs ifrån.
Så fort vi har godkänt företaget och kontrollerat era uppgifter så får ni en bekräftelse utav oss att ni finns med på önskad företagsdel! Denna kontroll görs för att hindra bedrägerier med falska företag.
Klicka här för att registrera ert företag! Endast 1250:- per år!Här kan ni lämna in er annons

Klicka nedan för mer information angående: Bannerstorlekar och placering


Badrumsdelen Barndelen Dörrdelen Fönsterdelen Golvdelen Husvagnsdelen Möbeldelen Pooldelen
Svenska Bildelen Sverigedelen Takdelen Trappdelen Villadelen Värmedelen
Allt material skyddas av upphovsrätten och får ej användas utan tillåtelse från Sverigedelen